Εταιρεία μεταφορών

Μεταφορική

Μεταφορικές εταιρείες

Μετακομίσεις οικοσκευών

Μεταφορές

Οργάνωση μετακόμισης

Μετακόμιση

Συσκευασίες

Αποθήκευση οικοσκευών

Επιλογή μεταφορικής

Επικοινωνία
Εξοπλισμός μεταφορικής εταιρείας ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Μετακομίσεις οικοσκευών ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αποθήκευση οικοσκευών

Η εταιρεία μας, εκτός από τις μεταφορές και μετακομίσεις οικοσκευών αναλαμβάνει υπεύθυνα την συσκευασία και την αποθήκευση των οικοσκευών σας σε ιδιόκτητες αποθήκες, προσωρινά ή μακροχρόνια.

Οι χώροι στους οποίους γίνεται η αποθήκευση των οικοσκευών είναι καθαροί, με καλό εξαερισμό και χωρίς υγρασία. Έτσι, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα πράγματά που θα αποθηκεύσετε θα διατηρηθούν σε πολύ καλή κατάσταση για όσο χρόνο θα μας τα εμπιστευθείτε.

Αποθήκευση οικοσκευής με ασφάλειαΔιαδικασία σωστής αποθήκευσης των οικοσκευών

Οι οικοσκευές μεταφέρονται από το σημείο που έχει συμφωνηθεί μέχρι τις εγκαταστάσεις μας. Εδώ γίνεται καταγραφή του περιεχομένου και στη συνέχεια η κατάλληλη συσκευασία, για την αποφυγή οποιασδήποτε φθοράς. Τέλος γίνεται η τοποθέτηση των οικοσκευών στις αποθήκες μας.

Στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να αποθηκεύσετε όσα πράγματα θέλετε: μεμονωμένα έπιπλα ή άλλα αντικείμενα, ή ολόκληρη την οικοσκευή σας. Μπορείτε επίσης, ανά πάσα στιγμή, να έχετε πρόσβαση για να αναζητήσετε κάτι που χρειάζεστε.

Οτιδήποτε και αν εμπιστευθείτε στην φύλαξή μας, σας δίνουμε την εγγύηση ότι θα είναι αποθηκευμένο με ασφάλεια στις εγκαταστάσεις μας, για όσο χρόνο θέλετε. Άλλωστε η εταιρεία μας κατέχει μία από τις κορυφαίες θέσεις στο χώρο των μεταφορών-μετακομίσεων και αποθήκευσης οικοσκευών.

Η χρέωση γίνετε ανά τετραγωνικό χώρου τον οποίο καταλαμβάνει η οικοσκευή.