Εταιρεία μεταφορών

Μεταφορική

Μεταφορικές εταιρείες

Μετακομίσεις οικοσκευών

Μεταφορές

Οργάνωση μετακόμισης

Μετακόμιση

Συσκευασίες

Αποθήκευση οικοσκευών

Επιλογή μεταφορικής

Επικοινωνία
Εξοπλισμός μεταφορικής εταιρείαςΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Μετακομίσεις οικοσκευών ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μετακομίσεις - Η μέρα της μετακόμισης

Ένα μέρος της καθαριότητας του σπιτιού από το οποίο μετακομίζετε θα πρέπει να έχει γίνει από τις προηγούμενες μέρες. Θα την ολοκληρώσετε τη μέρα της μεταφοράς της οικοσκευής σας. Θα παραδώσετε το κλειδί στον ιδιοκτήτη και θα περιμένετε την εταιρεία που αναλαμβάνει τις μεταφορές-μετακομίσεις.

Δύο μέρες πριν την μετακόμιση θα πρέπει να ενημερώσουμε τους κατόχους αυτοκινήτων που σταθμεύουν στο πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι μας ότι θα πρέπει να υπάρχει διαθέσιμος χώρος για το όχημα που χρησιμοποιούν οι μεταφορικές εταιρείες.

Μετακομίσεις σε σπίτιαΣυνεννόηση με την εταιρεία πριν τη μετακόμισή σας

Τη μέρα της μετακόμισης ενημερώστε τους μεταφορείς για τον τρόπο με τον οποίο έχετε ταξινομήσει τις κούτες για τις μεταφορές ώστε να τις τοποθετήσουν ανάλογα μέσα στο όχημα που έχουν οι μεταφορικές εταιρείες. Όσο διαρκεί η μετακόμιση της οικοσκευής, θα σας συμβούλευα να καθήσετε σε μία ελεύθερη γωνιά του σπιτιού πίνοντας τον καφέ σας και χαλαρώνοντας. Οι μετακομίσεις είναι πράγματι στρεσογόνες εμπειρίες και χρειάζονται τον δικό τους τρόπο αντιμετώπισης.

Είναι ευνόητο ότι τα οχήματα που χρησιμοποιούν οι μεταφορικές εταιρείες θα πρέπει να βρίσκουν ελεύθερο χώρο στάθμευσης και έξω από το καινούργιο σπίτι. Όσο οι μεταφορείς κουβαλούν την οικοσκευή σας εσείς θα δίνετε τις ανάλογες οδηγίες. Όταν πια οι μετακομίσεις και οι μεταφορές των οικοσκευών τελειώνουν το πρώτο πράγμα που πρέπει να είναι η απόλαυση ενός χυμού ή ενός καφέ στο καινούργιο σπίτι.

Στην συνέχεια ξεκινά η τοποθέτηση των αντικειμένων που είναι πιο απαραίτητα. Είδη υγιεινής και καθαριότητας, τα πρώτα σκεύη της κουζίνας, τρόφιμα. Στρώνετε τα κρεβάτια σας, κάντε ένα ζεστό μπάνιο γιατί οι μετακομίσεις είναι πολύ κουραστικές και ξαπλώστε για να ξεκουραστείτε μετά από μια δύσκολη μέρα. Η μετακόμιση της οικοσκευής σας έχει φθάσει στο τέλος της. Η μεταφορά των πραγμάτων σας έγινε με τάξη και ασφάλεια και είστε έτοιμοι για μία νέα αρχή, σε ένα καινούργιο σπίτι. Καλή εγκατάσταση!