Εταιρεία μεταφορών

Μεταφορική

Μεταφορικές εταιρείες

Μετακομίσεις οικοσκευών

Μεταφορές

Οργάνωση μετακόμισης

Μετακόμιση

Συσκευασίες

Αποθήκευση οικοσκευών

Επιλογή μεταφορικής

Επικοινωνία
Εξοπλισμός μεταφορικής εταιρείας ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Μετακομίσεις οικοσκευών ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συσκευασία οικοσκευής

Για την συσκευασία των αντικειμένων στις μετακομίσεις χρειαζόμαστε τουλάχιστον 2 με 3 μέρες για κάθε δωμάτιο. (Θα προσθέσετε βέβαια κάποιες μέρες για τυχόν απρόοπτα) . Θα υπολογίσετε λοιπόν τον αριθμό των ημερών που χρειάζεστε και θα ξεκινήσετε την προετοιμασία όσες μέρες έχετε υπολογίσει πριν από την μετακόμιση της οικοσκευής σας. Κατανείμετε τον χρόνο που θα πρέπει να διαθέσετε καθημερινά για την συσκευασία των πραγμάτων σας.

Προμηθευτείτε κούτες για μετακομίσεις, κολλητική ταινία με το ανάλογο εργαλείο, χαρτί κατάλληλο για συσκευασία και μεταφορές των εύθραυστων αντικειμένων καθώς και χρωματιστές κολλητικές ταινίες σε διάφορα χρώματα και χοντρούς μαρκαδόρους στα αντίστοιχα χρώματα. (όσος είναι ο αριθμός των δωματίων του σπιτιού όπου θα μετακομίσετε).

Επιμελής συσκευασία στη μετακόμισή σας

Φανταστείτε τους χώρους του νέου σπιτιού. Τα ντουλάπια, τους αποθηκευτικούς χώρους, τα δωμάτια, τα μπαλκόνια. Σκεφτείτε πού περίπου θα τοποθετήσετε τα πράγματά που θα μετακομίσετε και ξεκινήστε συσκευάζοντας αυτά που δεν θα χρειαστείτε άμεσα.

Φροντίστε ώστε οι κούτες για μετακομίσεις να μην είναι πολύ βαριές και το βάρος να μοιράζεται ίσα. Φροντίστε επίσης το μέγεθος να μην είναι πολύ μεγάλο για να είναι πιο εύκολες στην μεταφορά.Συσκευασία αντικειμένων για τη μετακόμιση

Συναρμολογείστε τις κούτες για μεταφορές χωρίς να ξεχάσετε να κολλήσετε την κάτω πλευρά με την κολλητική ταινία. Κολλήστε επίσης την ταινία με το χρώμα που αντιστοιχεί στο δωμάτιο όπου θα μεταφερθούν τα πράγματα και γράψτε επάνω στην κούτα με όσο μεγαλύτερη ακρίβεια γίνεται το περιεχόμενο της κούτας και το δωμάτιο όπου θα τοποθετηθούν. Γράψτε επίσης και αριθμούς προτεραιότητας ώστε να γνωρίζετε περίπου με ποια σειρά θα πρέπει να τοποθετηθούν στην καινούργια τους θέση.

Στοιβάζετε τις κούτες σε χώρο όπου να μην εμποδίζουν. Οι μεταφορές είναι αρκετά επικίνδυνες για τα εύθραυστα αντικείμενα που θα πρέπει να τοποθετηθούν στο πάνω μέρος της στίβας και να έχουν την ένδειξη «Εύθραυστο» σε διάφορα σημεία της κατάλληλης κούτας για τις μεταφορές.

Τα ρούχα σας μπορούν να μεταφερθούν με τις κρεμάστρες τους σε κούτες-ντουλάπες ειδικές για μεταφορές ρούχων, για να μην τσαλακωθούν.

Δύο μέρες πριν από την μετακόμιση της οικοσκευής σας τοποθετείστε σε βαλίτσες και κούτες τα αντικείμενα που θα χρειαστείτε πρώτα όταν μετακομίσετε στο καινούργιο σπίτι. Για παράδειγμα τα σεντόνια σας, κάποιες κουβέρτες, καθαριστικά, πετσέτες και τα σκεύη της κουζίνας που θα χρειαστείτε τις πρώτες μέρες μετά την μετακόμιση.

Για τις δύο τελευταίες μέρες θα αφήσετε μόνο τα απολύτως απαραίτητα αντικείμενα τα οποία θα τοποθετήσετε στις κούτες για τις μεταφορές την παραμονή και την μέρα της μετακόμισης. Επιβεβαιώστε το πρόγραμμα μεταφοράς.