Εταιρεία μεταφορών

Μεταφορική

Μεταφορικές εταιρείες

Μετακομίσεις οικοσκευών

Μεταφορές

Οργάνωση μετακόμισης

Μετακόμιση

Συσκευασίες

Αποθήκευση οικοσκευών

Επιλογή μεταφορικής

Επικοινωνία
Εξοπλισμός μεταφορικής εταιρείας ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Μετακομίσεις οικοσκευώνΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μεταφορές

Αν και η έκφραση μεταφορές - μετακομίσεις έχει επικρατήσει στην επωνυμία των μεταφορικών εταιρειών, πολλές από αυτές είναι εξειδικευμένες μόνο είτε στις τοπικές είτε στις διεθνείς μεταφορές εμπορευμάτων. Φυσικά τρόπος με τον οποίο εκτελείται η μεταφορά των εμπορευμάτων έχει επίσης μεγάλη διαφορά από εκείνο των μετακομίσεων. Το είδος του προϊόντος είναι αυτό που καθορίζει όχι μόνο το είδος του οχήματος και τον τρόπο συσκευασίας του αλλά και το πρόγραμμα μεταφοράς που θα ακολουθηθεί όταν γίνονται οι διανομές των εμπορευμάτων.

Μεταφορές εμπορευμάτων και προϊόντων στην Ελλάδα

Η μεταφορά των νωπών προϊόντων για παράδειγμα από ή προς την Ελλάδα ή από ή προς το εξωτερικό γίνεται από την μεταφορική εταιρεία με ειδικά ψυγεία με συγκεκριμένη θερμοκρασία για κάθε είδος. Σε αυτή την κατηγορία εμπίπτει η μεταφορά γάλακτος, η οποία πρέπει να γίνεται με ειδικά, απολύτως αποστειρωμένα βυτιοφόρα.Ειδικά οχήματα μεταφορών

Η μεταφορά βαρέων εμπορευμάτων, όπως είναι τα αυτοκίνητα, πρέπει να γίνεται με οχήματα πολύ μεγάλου κυβισμού με εξαιρετικά υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας.

Εν ολίγοις, είναι απολύτως απαραίτητο οι μεταφορικές εταιρείες να διαθέτουν τα κατάλληλα οχήματα για την μεταφορά και τις διανομές των εμπορευμάτων και να τηρεί απόλυτα τους κανόνες που έχει θεσπίσει το υπουργείο μεταφορών αλλά και το πρόγραμμα μεταφοράς, έτσι ώστε τα προϊόντα να φθάνουν στον προορισμό τους με ασφάλεια και όσον αφορά στα νωπά προϊόντα, να είναι εξασφαλισμένη η αλυσίδα ψύξης ή κατάψυξης.