Εταιρεία μεταφορών

Μεταφορική

Μεταφορικές εταιρείες

Μετακομίσεις οικοσκευών

Μεταφορές

Οργάνωση μετακόμισης

Μετακόμιση

Συσκευασίες

Αποθήκευση οικοσκευών

Επιλογή μεταφορικής

Επικοινωνία
Εξοπλισμός μεταφορικής εταιρείας ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Μετακομίσεις οικοσκευών ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επιλογή κατάλληλης μεταφορικής

Πριν προβείτε σε μία μετακόμιση ή σε κάποια μεταφορά εμπρευμάτων θα πρέπει να έχετε κάνει μία ικανοποιητική έρευνα αγοράς στις εταιρείες που αναλαμβάνουν τέτοιου είδους υπηρεσίες. Οι λόγοι είναι ότι:
α) υπάρχει μεγάλος αριθμός μεταφορικών που ανάμεσά τους βρίσκονται αρκετοί όχι καλοί επαγγελματίες κι εσείς θα πρέπει να τους ανακαλύψετε,
β) θα πρέπει να έχετε νομική κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος ή φθοράς των αγαθών που μεταφέρονται και
γ) θα πρέπει να βρείτε τους αξιόπιστους της παράδοσης έργου στο χρόνο που έχει συμφωνηθεί.

Αξιοπιστία χρόνου μεταφορικής εταιρείας

Μετακόμιση οικοσκευής - Μεταφορές:
Τα 10 σημεία που πρέπει να προσέξετε

1. Θα επιλέξετε με προσοχή μία σοβαρή εταιρεία ανάμεσα στις πολλές μεταφορικές εταιρείες που αναλαμβάνουν διεθνείς μεταφορές και μετακομίσεις. Θα πρέπει να είναι μια σοβαρή εταιρεία που θα ασφαλίζει την οικοσκευή σας για φθορές, απώλειες στην διάρκεια της μεταφοράς κλπ. και να σας κάνει συμβόλαιο.

2. Θα συνεννοηθείτε με την εταιρεία αυτή που κάνει διεθνείς μεταφορές για το πρόγραμμα μεταφοράς που θα ακολουθήσουν καθώς και για τον χρόνο που θα διαρκέσει η μεταφορά της οικοσκευής σας από την Ελλάδα στην χώρα προορισμού.

3. Η προετοιμασία της μετακόμισής σας θα πρέπει να γίνει έγκαιρα, όπως ανέφερα και στο προηγούμενο κεφάλαιο.

4. Θα πρέπει να έχετε φροντίσει να έχετε τα διαβατήριά σας σε μέρος όπου θα είναι αδύνατον να ξεχαστούν όταν αρχίζει η μετακόμιση.

5. Θα έχετε φυσικά την επίβλεψη των υπαλλήλων του γραφείου μεταφορών-μετακομίσεων.

6. Οι διεθνείς μεταφορές είναι φυσικά πιο περίπλοκες από τις μεταφορές μέσα στην Ελλάδα. Θα πρέπει να έχετε φροντίσει έγκαιρα για όλες τις διαδικασίες της μετακόμισης.

7. Οι διεθνείς μεταφορές φοιτητικών οικοσκευών , και συγκεκριμένα από την Ελλάδα προς την Αγγλία όπου υπάρχουν πολλοί Έλληνες φοιτητές είναι συχνές και υπάρχουν αρκετές μεταφορικές εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που τις αναλαμβάνουν σε οικονομικότερες τιμές.

8. Οι Έλληνες φοιτητές που φοιτούν στην Αγγλία ή σε άλλες χώρες στο εξωτερικό θα πρέπει ήδη να έχουν επικοινωνήσει με τις εστίες των πανεπιστημίων όπου θα φοιτήσουν για την ημερομηνία της μετακόμισης της οικοσκευής τους.

9. Οι μεταφορές εμπορευμάτων στο εξωτερικό θα πρέπει να γίνονται με βάση τους διεθνείς κανόνες μεταφορών, από εξειδικευμένες μεταφορικές εταιρείες που αναλαμβάνουν διεθνείς μεταφορές εμπορευμάτων με αυστηρό πρόγραμμα μεταφοράς.

10. Οι μεταφορές νωπών προϊόντων στο εξωτερικό θα πρέπει να γίνεται κάτω από ειδικές συνθήκες.