Εταιρεία μεταφορών

Μεταφορική

Μεταφορικές εταιρείες

Μετακομίσεις οικοσκευών

Μεταφορές

Οργάνωση μετακόμισης

Μετακόμιση

Συσκευασίες

Αποθήκευση οικοσκευών

Επιλογή μεταφορικής

Επικοινωνία
Εξοπλισμός μεταφορικής εταιρείας ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Μετακομίσεις οικοσκευών ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οργάνωση μετακόμισης

Αποφασίσατε να μετακομίσετε! Πρέπει να ξέρετε ότι μία μετακόμιση οικοσκευής μπορεί να αποτελέσει τραυματική εμπειρία, αν δεν την έχετε οργανώσει σωστά.

Η μεγάλη εμπειρία μας στις μετακομίσεις μας δίνει τη δυνατότητα να σας δώσουμε μερικές συμβουλές σχετικά με την οργάνωση της δικής σας μετακόμισης.

Καταρχήν θα πρέπει να αποφασίσετε εάν η μεταφορά της οικοσκευής σας θα γίνει από εσάς ή αν θα την αναθέσετε σε κάποια από τις πολυάριθμες μεταφορικές εταιρείες. Εάν ο προϋπολογισμός σας το επιτρέπει, μπορείτε να αναθέσετε την μετακόμισή σας σε μια εταιρεία που αναλαμβάνει μεταφορές-μετακομίσεις. Διαφορετικά προετοιμαστείτε και να οργανωθείτε κατάλληλη ώστε η μετακόμισή σας να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή.

Οι διεθνείς μεταφορές γίνονται μέσω των μεγάλων οδικών δικτύων καθώς και μέσω των εθνικών οδών, σύμφωνα με το πρόγραμμα για τις διανομές των εμπορευμάτων.

Εκτός από τις μεταφορές εμπορευμάτων, πολύ συχνά γίνονται και μεταφορές-μετακομίσεις οικοσκευών από τη μία ευρωπαϊκή πρωτεύουσα σε μία άλλη. Για παράδειγμα οι μετακομίσεις οικοσκευών των ευρωϋπαλλήλων από την μία πόλη στην άλλη είναι συχνό φαινόμενο. Οι επαγγελματικές τους ανάγκες τους εξαναγκάζουν να κάνουν αλλεπάλληλες μετακομίσεις. Οι διεθνείς μεταφορές και οι μετακομίσεις των οικοσκευών τους πραγματοποιούνται με μεταφορικές εταιρείες οι οποίες συνεργάζονται με διεθνείς οργανισμούς.Πλάνο και οργάνωση μετακόμισης

Προετοιμασία μετακόμισης

Καλό είναι να έχετε μπροστά σας ένα αρκετά μεγάλο χρονικό περιθώριο για να προετοιμάσετε την μεταφορά των πραγμάτων σας. Υπολογίστε ότι από την στιγμή που θα θεωρήσετε ότι είστε έτοιμοι, προσπαθήστε να έχετε στην διάθεσή σας τουλάχιστον τρεις με τέσσερις μέρες για οτιδήποτε δεν έχετε προβλέψει καθώς και για τον καθαρισμό του σπιτιού από το οποίο θα μετακομίσετε.

Επικοινωνήσετε με διάφορα γραφεία με πείρα στις μεταφορές και τις μετακομίσεις και συνεννοηθείτε για την ημερομηνία και το πρόγραμμα μεταφοράς της οικοσκευής και φυσικά για το κόστος της. Θα πρέπει οπωσδήποτε να έρθει στο σπίτι σας κάποιος υπάλληλος της εταιρείας που κάνει τις μεταφορές-μετακομίσεις, να καταμετρήσει με προσοχή τα έπιπλα και τα αντικείμενά σας, ως και στο πατάρι, στις αποθήκες, και στα μπαλκόνια σας και να σας δώσει μια γραπτή προσφορά για το κόστος της μετακόμισης.